underställ, är bra på fjäll.

skrivlusten är inte på topp. är ganska slut å sliten i kroppen, av någon anledning? får se om jag orkar ta mig ut för en liten promenix! saknar music in my ears... Jag och mina hörlurar har varit ifrån varandra allt för länge i och med att springturerna gör med kia&jonna.



12h.

Igår var det inte många kroppsdelar som rördes i onödan. Idag däremot, gjordes 4h övertid, vilket alltså resulterade i en 12h arbetsdag... Mina tår har nu sagt upp sig för dagen, så nu vankas GG.

För övrigt är det inte värt att dricka alkohol har vi insett. Inte när man blir bakis. SÅÅÅ sjukt ovärt. Är det detta som kallas "att bli äldre"? Vore ju på tiden kankse. Men en sak är ju säker, VUXEN är ett fenomen som aldrig kommer drabba mitt sinne tror jag. Och jag tror inte det kommer hända om jag ska tro på vad folk brukar säga till mig haha! Och tack för det!





På lördag på lördag på lördag

SOM vi har längtat eefter denna dag! Vi ska få sätta på oss något annat än tränings/mjukiskläder! Vi ska nämligen  testa på Oslos uteliv ikväll, och det ska bli såååå kuuuul! Men innan dess ska vi först avklara ett träningspass. så det ska vi ut på alldeles stracx. och efter det.... TACOOOOS!! åh vad jag har sett fram emot det! Blir det godaste ever! På tal om gott, frukosten imorse ar aaaasgod. typ hokus pokus-pannkakor men allt gott och nyttigt i. Det var riktigt smarrigt.  Men nu äre lööööpning! Ajöss!



Friday Night

skön dag, oskön dag. det är både och. Fick sluta 1h tidigare, med fullt betalt, SKÖNT. Jonnas äppelpaj när vi kom hem från jobbet, SKÖNT. Tankar som hinner ikapp, OSKÖNT. dumt sms,  OSKÖNT. trasiga tår, OSKÖNT.  Idol-Robins Halo, SKÖN          T.

jag vill att det ska vara imorgon idag. så jag känner för ett godnatt här. GODNATT










09.46

"Fest i Hela Huset" har spelats denna morgon. Och ja, nog äre fest alltid. Festfrukost iaf! Vi ska nog pallra oss till banken idag, kanonkul... Förhoppningsvis hinner vi med träningen idag också.
Förövrigt så saknar jag mina vänner i Gossip Girl och SATC, har inte sett dem på två dagar... INTE OKEJ.


Good times

Talking Mirrors.

Seriöst , Talking Mirros, roligaste appen just nu. Hela morgonen har ägnats till denna underbara skapelse. Hela ajfåånen kommer bli överladdad med videos från TM. Vi har även startat upp en sida på Fb, som vi är sjukt nöjda med. "Alla vi som festat i Jonna Boberg studentlya åren 07-10". kvällar som man  gärna pratar om varje dag,kvällar man försöker förtränga, kvällar som ses som klassisk och andra som en kväll som bara händer en gång i livet. Bobergs Mansion, en plats där många oförglömliga minnen skapats. SÅ om du INTE varit där, that's a bummer.

"Maten" kom precis ut ur ugnen, jag skulle kalla det Hokus-pokus-gryta, så den skall provsmakas. Ganska glad över att jag befann mig i morots-rivar-hörnan idag.













lite av vad som bjudits på at Bobergs Manison.

Done and done.

Träning avklarad, Jonna krigade på bra. Men trodde det skulle komma en spya där ett tag, men ikke! Fröken Boberg ha några trelviga träningsmånader att dela med oss framöver hihi!  Så nu kurrar magen igen, så väntar på att Kia Kocken Borgström skall göra ett utlåtande på hur Dagens Meny ser ut. Sen bär det av till jobbet. Den dagen jag klarar att cykla upp för hela den backen som ligger på vägen till jobbet, då är jag redo för att cykla Tour de France. (Och nej, det kommer nog tyvär inte hända).


tycker kia sover snyggt nere till vänster.

We Found Love

En Tisdagmorgon, med mina flickor. Jonna&Kia. Har avnjutit en fantastisk frukost, gröten var awesome och knäckebrödet likaså. Dagen bjuder närmast på ett träningspass, ska hålla tummarna för att mina äggstockar vill vara med idag. Och att livmodern sitter på plats. Jonna har lyckats registrera sig på Orcus, så nu håller vi tummarna. Jag har fixat bank, och Startpaketet ska levereras till "Postkontor i Norge"...? Jaha, vilket postkontor då? Får se  om jag får någon bank eller inte.



Saknar min korv...

vi tre + säng= efterlängtat.

Första natten med sambo nr3. är soven! Åh det var underbart att vara tillsammans igen! Under året som gått, räknat från det vi åkte till Hawaii och kommit hem, har vi bara träffat Jonna EN GÅNG! EN GÅNG! och det är så inte okej. Men nu är hon äntligen här, och vi tänker inte släppa henne! Jonna befinner sig just nu någonstans i Oslo med sina mamma för att försöka finna vägen till Skatteetaten, och jag undrar verkligen hur det går för dem.. Förhoppningsvis slipper vi sätta efterlysning på dem. Men man ska inte vara så säker.

Vi har sjukt mycket att ta igen, så mycket att prata om, så mycket som har hänt. men vi har några månader på oss nu, och det känns ganska asskönt. Fick ett otroligt trevligt samtal från min andra halva igår också, Matilda Sundström. Jag kan knappt vänta tills vår vinter i Åre börjar. It's gonna be E P I C.








Mah Girls <3

sprängd livmoder.

vi drog ut på en löptur, en ny jätteskön vända körde vi idag. Dock så kändes det som min livmoder/äggstockar(eller nått?) försökte ta sig ut genom buken på mig. Så efter halva vägen blev det en forts. promenad för mig tillbaka. Och det sög. Men nya tag imorgon.

Sitter och väntar på vår kära Sambo nr3 ska anlända. Gäser i soffan med blodpudding i magen. Tycker livet är allmänt fint.


JONNA-SÖNDAG!

idag är dagen då JONNA FREAKIN BOBERG kommer hit för att eventuellt flytta in hos oss!! Damen ska bara fixa ett jobb(och vem kan motstå henne) sen börjar vi vårt liv tillsammans, Kia+Jonna+Jag!! Vi har så galet mkt tid att ta igen. Att vi bara setts en gång i sommar gör att jag får ont i magen när jag tänker på det. men nu ska vi bli 3st i dubbelsängen! I LOVE. Vi ska nog till och med dammsuga idag innan hon kommer! Men innan det så står lite löpning på schemat om jagförstått rätt. sen BLODPUDDING! YES! 

Jag är lycklig. Trots allt



<3

äggmacka, svanar och mossa.

Vår lördags-vandring är här med avklarad. och den blev succé! Vi traskade på genom skogen (dock på en asfalterad väg, men det är ju faktiskt inte vårt fel att de gjort en cykelväg precis där vi hadetänkt ha vår skogsvandring), och pratade om allt mellan himmel och jord.  Men vi båda visste ju att det var det som låg i matsäcken som skulle bli den absoluta höjdpunkten på vandringen. Vi hittade en perfekt fika-plats vid vattnet. Så där avnjöt vi våra äggmackor, köttbullar och morotsstänger! Två svanar seglade förbi, som Kia inte uppskattade fullt så mkt, men de var fina att titta på iaf. Lite mer naturkänsla gav de oss! Vår vandring kanske inte var i  klass med en fjällvandring i Alperna, men vi har kommit fram till att bara man har matsäck med sig så får det faktiskt kallas Vandring.











<3

vandring.

jag och kia ska strax bege oss ut på en liten vandring här i Vinterbro. Vi har inte en aning om var, hur, hur länge. Men det är fint väder och matsäcken är packad! See ya, I hope..


A Night To Remember, with A Walk To Remember.

Tårar har runnit. Både magen och ögonen är svullna på mig å min Sambo tror jag. Detta är ännu en fråga jag får fundera på; varför äter man så mkt godis så att man håller på att spy efteråt?. Det är ju liksom bara jag som ska äta godiset sen? det är ju inte så att jag lever i en vargflock där jag skulle behöva skynda mig å äta så mkt som möjligt innan någon annan åt upp det för mig? Är detta en djurisk instinkt som fortf. ligger kvar i mig och som väcks till liv särskilt mkt när det kommer till godis?

Aja, nu är som sagt min A Walk To Remember-oskuld tagen, och kan aldrig bli ogjord. Men jag ångrar inget. Kia är den som jag hade tänkt att det skulle vara trevligt att göra det med. Jag kände mig bekväm med henne, inte så nervös. Lite jobbigt att komma in i rätt stämning å position till en början, men när man väl var inne i det så flöt det på. det var magiskt. Nu vill jag bara ha mer! Mer film alltså. Så imorgon kanske det blir The Notebook-oskulden jag blir av med? Lika bra å köra hårt nu när jag är uppvärmd. Godnatt med er




Friday, it's you.

En superduper Fredag har detta varit! 13.15 satt vi i en bil påväg in till Oslo och... IKEAAA!! Såå mkt har vi sett framemot det! Men först var vi dock tvungna att gå till Skatteetaten för att ändra våra uppgifter i folkbokföringsregistret... Och ja, det var lika tråkigt som det låter. MEN vi fixade det, så nu slipper vi dit mer!

Sen tog vii en av IKEA-bussarna till, ja IKEA, för att inhandla en massa ljuuuus!!! och äta mat givetvis! Vi hade förhoppningar om att de kanske skulle servera "Kockens Kottlettrad" med de drömmarna grusades så fort vi entrade Restaurangen.. Men det blev lite köttbullar med lingonsylt och brunsås för vår del!! Och en massa gooa doftljus!! Vi köpte med "smak/lukt" av kladdkaka,cheesecake, bullar, vanilj, passionsfrukt!! Blir man allt för sötsugen en dag så får man väl ta sig en smakbit på ljusen vi har. På tal om sötsugen, Anton på vårt jobb tipsade om en godisbutik inne i Oslo som ägs av en svensk, där det finns allt möjligt svenskt godis!! 500 sorter!! OM vi åkte dit. Och oj vad nöjda vi är nu.  Så snart ska vi mysa ner oss i soffan å titta på A Walk To Remember! jag har inte sett den ( det ska tydligen vara en skam om man är av det kvinnliga könet?). Så nu ska vi bränna av den så att jag får börja kalla mig Flicka igen.


Såhär gott tyckte jag att det var med IKEAs köttbullar när vi fick äta det mer än 3mån i Kuala Lumpur, Malaysia


en död ajfåån, och en annan återuppstod.

Torsdag,ja min phååne dog under den natten, vilket resulterade i att både jag och kia blev av med "komma-försent-till-jobbet-oskulden" imorse. Vi kasstade oss på cyklarna, med en dubbel hårdmacka i högsta hugg och trampade för livet,typ. Väl på jobbet småfnissade cheferna åt oss när vi kom stormande mot "plukkdisken" för att visa att vi äntligen var där! Men de verkade knappt ha märkt att vi varit borta, så där kände man sig ju behövd... Men men, torsdagen blev en bra dag med fint väder och myskväll.



xoxo.

det har jag ganska nyligen fått lära mig vad det betyder, "xoxo". och nu,tack vare Gossip Girl, så hör jag det minst 2ggr om dagen. FRÄCKT!

Ett fenomen, som uppenbarligen både jag och min sambo lider av, är att man kan sitta/komma hem/äta/ligga i soffan och vara sjuuuuukt helt galet kissnödid MEN man gör ingenting åt det fören det typ är försent. När de första dropparna nästan redan kommit, if you see my point? VARFÖR gör man ingenting åt det? lathet? för att det är fruktansvärt tråkigt att gå på toaletten? Facebook är viktigare? Bloggen MÅSTE verkligen uppdateras nu i denna stund? Detta är något jag funderar på verkligen. Verkligen

kvällens goda: Turkisk Yoghurt, stekt banan, värmda hallon, linfrön, kanel och äppelmos. Antar att den kanske setts på facebook redan.


sykelscchlang.

Toppen väder bjöds det på här i Vinterbro idag, och en träningsfri dag dessutom. Men jag ser faktiskt vägen till&från jobbet som en "mini-träning", för de backarna är inte att leka med.
Vi har förutom jobbat, hunnit med en promenix här i området. Vi var på jakt efter äpplen att antingen palla eller fråga om vi fick ta. Men till vår stora besvikelse så fanns det inget annat att finna förutom överdrivet feta hus med björkträd. Och mossa. Det är SJUKT överdrivna hus här btw.
Sen tog vi oss en sväng ner på Vinterbro Centrum (eller Sentrum, som det heter här) för att få fatt i en cykelslang åt moi´. Och det var faktiskt inte alls så farligt som jag trodde, jag visade stolt upp min cykelslang som jag hade tagit med migi väskan å sa "EN SÅN HÄR VILL JAG HAAA!". Och ja, jag kom ut med en ny Sykelslang och nu är det bara upp till käre Per Roger å få fast den på min Sykel. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att den skulle komma i en så liten förpackning? Typ som en glödlampeförpackning? Smidigt säger jag.
Och föresten tror jag att norrmännen ALDRIG använder bokstaven C typ. Sykel, Sentrum, Sjoklad... Ja nu vet ni det!



SNART ÄR DET VI IGEN! som på den Gamla goda tiden!! LÄNGTAR!!!

fel i systemet.

har haft problem med min internetuppkoppling, av någon anledning? Allt annat i det här huset har kunnat kopplats till internet förutom min dator. Tvättmaskinen gick ju typ att ansluta till WiFi bättre... men nu är det löst iaf.

Gårdagen bjöd på jobb,träning,dusch,mat,SATC<3, OCH GOSSIP GIRL! trodde aldrig jag skulle börja titta på det. men ack så fel jag hade! utan kia, så skulle jag aldrig ens sett hälften av alla serier som jag föler nu. DU BERIKAR MITT LIV YTTERLIGARE KIA! <3 OCH SNART, så får vi förhoppningvis en till sambo!! åh så jag längtar!!

Min cykel har fått punka... Ingen större skräll dess värre. Så nu ska jag, svenska Jennie, besöka Coop(med norsktalande personal!!) och försöka få fram en ny slang till min cykel. okej..? Känns som det skulle vara lättare att försöka få fram en pimpelborr hos Massajerna i Afrika...


kvällsmys, tack Gud för kvällsmys.






back on track.

det har varit en speciell vecka denna vecka. och ni som inte vet varför, ni kommer vara ovetande ett tag framöver.

Idag har vi haft SS istället för SMS. StädSöndag. Usch kanske någon skulle säga, men jag kan säga er, att vi tyckte faktiskt att det var trevligt med en städ dag! Aldrig sett framemot att dyka ner i toaletten så mkt som jag gjorde denna dag. Och disktrasan & jag kommer bra överens, detsamma gäller diskborsten. Dock är jag och påslakan inte såta vänner... Man måste ge dem en riktig omgång innan de förstår sin plats.

Det blir SMS senare. Alex kommer hit på middag kl4, och han har med sig en uppladdning med serier och filmer som vi beställt. så då börjar SMS!!

Den gångna veckan kunde inte varit bättre här i Oslo. Och jag saknar den redan.










jag är bra på att steka gröt säger Kia, TAKK!

Monday, bloody Monday.

jag vill ha en till Söndag idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bara kunna göra vad man vill hela dagen. Hittills har vi iaf hunnet med en morgonträning, i form av löpning å en gnutta styrka. Mycket god frukost på det å lite SATC. SATC kommer btw ta kål på mig tror jag, mitt hjärta brister vartannat...  Sensitive-mode is on now days I guess.

Jobb vankas kl 14.15, och vi ska cykla för första gången till jobbet idag! YES. MEN innan dess så ska vi äta blodpudding med lingonsylt & keso, YES YES YES.


utan er, ingen mig

But Sunday, I love u more today.

Om du är en bakis, trött, ångestfylld stackare som läser detta. Fortsätt inte läsa, för dåfår du nog mer ångest när du läser om vår SMS. SuperMysSöndag.

Vaknade strax efter 9. Vi hade gjort iordning gröt kvällen innan som vi förvarat i kylen. "Varför?" tänker ni då, jo därför att den skulle bli mer fast så att vi skulle kunna steka den! Så vi stekte gröten, för att sen äta den med äppelmos+keso+kanel+nötter, samt värmda hallon+keso+nötter. SÅÅÅ GOTT! sen mamma&pappas hemmagjorda äppelmust,som ENBART innehåller äpplen från vår trädgård. Tända ljus och SATC-filmen toppade det. Kunde inte fått en bättre start på dagen.

Sen var det dags för dagens träningspass. Löpning i 1h. Vi löpte i 57min. MEN jag lovar, med de uppförsbackarna vi hade, och som vi klarade med bravur, så tycker jag att 3fjantiga min inte räknas. OCH jagska förklara lite om hur jag upplever att Norge är uppbyggt:
Jo, om man skulle bygga upp världens största och tyngsta pansarvagn, och sen dunka dit en feeet kavel längst fram, för att sen köra över Norge och platta alla dessa djävulska backar, DÅ skulle Norge bli lika stort som Afrika och bli en egen kontinent. Det stämmer helt säkert, enligt mina beräknar.

Vi har avnjutit resterna av Jannes kalasmiddag från i Fredags, och nu ligger min sambo och spelar Whitney Houston från Spotify. Denna Söndag är en magisk söndag, ikväll ska vi bränna av nästa film, som jag tror blir Friends With Benefits. OCH VI SKA ÄTA BLODPUDDING MED LINGONSYLT OCH KESO! BAAAAAM!!





Weekend, I love u.

bad update. men har haft ett liv i helgen.

I Fredags kom Kias päron för att hämta Röda Pärlan och leverera mat. Och jag kan säga att nu har vi mat, i mängder. Och Janne lagade en himmelsk middag åt oss, oh så vi njöt. Kvällen bestod sen av föräldra/vuxenmys vilket var behövligt! Känns som jag två xtra familjer, Sundströms&Borgströms. Jag är lyckligt lottad.
Träning blev i form av en PW, skönt att varva ner lite.

Lördags. Vibörjade dagen med att missa två bussar på mindre än en halvtimme. Det tycker jag är en bedrift bara det med tanke på att vi stod vid busshållsplatsen redan(?). Vi kom in till Oslo, avnjöt en gudomlig sallad hos Amanda inne på B I T. asgött!! Sen knallade vi bort till Alex för att ge honom  en liten liten "tack-present". Han blev väldigt nöjd över sitt sex-pack Corona, 1lime, 1chipspåse, 1 påse hembakta bullar samt 1,5 liter lättmjölk(som han själv hade beställt). BRA!
sen traskade vi vidare genom stan, och Kia imponerade med sitt knappa lokalsinne, för att ta oss hem till Martina&Amanda! Alex, Richard å Emil hade kommit ner på besök, och det firade vi med en hejdundrande Tacokväll! Bianca, Emelie och Khirsti var också med, så 10 pers satt vi runt ett bord av storleken som en rockring typ.. asmysigt!!

Senare tog vi oss hem med bussen, till vårt älskade hem! Vi saknar det så fort vi stiger utanför dörren typ. Vi båda sov på en varsin soffa sen, för vi ville testa hur det var. det var skönt.










RSS 2.0