bröllop & MMA

måste göra ett snabbt inlägg och berätta om fredagen. 
Liz&Christoff är ett giftpar som också är här och gör internshipet med oss och undertiden de har varit här har de kommit fram till att de ville ha en ny start i sitt äktenskap. Så christoff ville överraska Liz genom att göra ett litet "mini-bröllop" där de skulle förnya sina löften till varandra. Så alla vi andra interns lyckades förvandla vår gamla skrutt-bar till ett litet mysigt "kärleksnäste". och Liz blev såååå överraskad och glad! vi gömde oss inne i baren och alla skrev "congratulations!" när de klev in i baren. allt detta hände på deras bröllopsdag, på deras 5te bröllopsdag!

efter att ha sett den otroligt vackra cermonin och gråtit en skvätt var det snabbt ombyte till träningskläder och sen bar det av till MMA-huset. Vi var 8  brudar som skulle lära oss några självförsvarstekniker. Omg, träningsvärken dagen var inte att leka med, men nu kanjag & kia gå runt tryckt i Asien iaf. så tack för det grabbar som instruerade oss den kvällen!


I hate goodbyes

jaha, då sitter jag här i min säng, på mitt näst sista QT.. jag kan inte riktigt fatta vart tiden tog vägen? hur gick det så här fort? jag antar att uttrycket "tiden går fort när man har roligt" har bevisat sig vara väldigt sant.

I onsdags hade vi graduation,alla var sååå fruktansvärt fina! tårarna smög sig i ögonvrån hela kvällen, för det kändes som att verkligheten om att vår tid på Stn snart är över, hann ikapp mig. verkligheten om att människor ,som har haft en sådan stor inverkan på mig, kanske jag aldrig kommer få se igen. det dödar mig innefrån när jag tänker den tanken. Kaelen,Mason,Venessa,Shoshanna,Catie,Andrea,alla dessa människor har olika nationalliteter och har redan lämnat stn, och att veta att jag kanske aldrig kommer få krama om dessa människor igen. att det är ett faktum som kanske stämmer får mitt hjärta att vrida sig i kroppen på mig.

jag har träffat andra underbara människor här också, som faktiskt är från sverige. och det tackar jag Gud för.

min helg var fantastisk, med fantastiska människor och fantastisk god mat. på tal om mat, det ska bli fett skönt att komma ifrån detta socker&kolhydrats-land. jösses, inte ens havregrynen kommer under americas sockermakt. stackars havegryn... SÅ TACK MAMMA&PAPPA ATT NI SÄNT MIG REDIGA AXA FIBERHAVREGRYN!

i måndags var vi med när det skrevs historia här på Stn. vi fick ta del av den kanske största segern någonsin. och vi fick ta del av ett bönesvar som vi också skulle kunna kalla mirakel. vi har bett böner i 72h för att detta skulle hända, människor världen över har bett för att Porr-butiken  som ligger vägg i vägg ska bli i Stn:s ägor så att de kan använda lokalerna för att utveckla sin organistion ännu mer. de började be för detta för ca 2 år sedan om jag inte misstar mig. så i måndags, efter att ägarna på något "oförklarligt" sätt sagt att de var villiga att sälja till Stn, efter att miljoner mirakulöst strömmat in från olika håll världen över, intog vi porr-nästet och sjöng den mest powerfulla lovsången någonsin. känslan när man stod mitt i havet av röster, den känslan kommer jag aldrig kunna beskriva för er andra.

idag är det dags för packning.  dags för att säga hejdå. bara jobbiga saker... Tack gode Gud att Julie Angel Nelson ska snuggle upp i min säng ikväll. men ja, det blir sista kvällen, kanske någonsin, som det händer. och det slår sönder mitt hjärta...







Julie Bästa Nelson





jag älskar det.

best birthday ever.

sjuk födelsedag det var i måndags. jag hade aldrig, bortom min vildaste fantasi, kunnat föreställa mig att jag skulle spendera min 20årsdag på Pipeline(Surfarnas Mecka) i Hawaii. Samma dag som det var min födelsedag så var det även dop på schemat. Där av var vi på Pipeline, i ett sjuuuukt nice strand hus. alltså det låg mitt på beachen. Grannen som borde bredvid, eller snarare på samma gård, pro-surfade för Quiksilver, så ni kan ju tänka er vilka villor det var.

Den dagen var bara mind-blowing. ungefär 20 pers döptes den dagen, inklusive jag. Och jag fick äran att vara med och döpa 3 personer i vattnet. det var mäktigt kan jag säga, och jag tror aldrig jag har känt mig så hedrad över att göra något som jag gjorde då! Att få vara med, att vara en del av när en människa vill förnya sig själv, lämna det gamla bakom sig och bli "född på nytt". det är en sak jag alltid alltid alltid kommer minnas.


Vågorna var ca 3 meter höga vid Pipeline den dagen, så det var inget vanligt dop där man doppar ner en snubbe i kruka, det kan jag säga! allt handlade om timing, springa ner i vattnet, dra ner personen som skulle döpas snabbt som attan under vattnet samtidigt som vi ropade "I FADERN, SONENS OCH DEN HELIGA ANDENS NAMN!". det var ganska spännande faktiskt och vi hade "lifeguards"  på båda sidor av det crewet som skulle ut i vattnet.
så dop i kyrkan är ju typ lika spännande och action-fyllt som ett kaffe-rep med ålder 80, om man jämför med Pipeline... det är ett som är säkert.

vädret var slående, det var sjukt härlig stämmning i luften, valar hoppade ute i vattnet och grillen gick varm hela eftermiddagen. det fanns verkligen ingenting att klaga på. och som pricken över i:et så fick vi se en helt magisk solnedgång. den var sick!

så ah, den dagen jag fyllde 20 kommer jag aldrig glömma, och jag kommer alltid längta tillbaka till den dagen.jag ösnakr verkligen att jag fick uppleva den en gång till i mitt liv.

jag lever livet just nu och jag har inga planer på att sluta göra det. så människor, häng på om ni vill!






falling from the sky

Kunde inte fått en coolare upplevelse i födelsedagspresent! seriöst. FALLSKÄRMSHOPPNING är nog det coolaste jag gjort!

det började inte så bra dock, vår chaufför var typ 40 min sen, han skulle hämta oss kl1, men kom snarare runt 2.. men iaf, vi hände inte läpp för det! vi skulle ju bara bli avsläppta och hoppa in i planet sen, så vi hade gott om tid innan vi skulle vara tillbaka i Honolulu! trodde vi iaf...

vi kommer det runt 2 som sagt, när klockan är typ 4 har vi inte kommit in i planet än, för det var så många före oss som skulle ´hoppa också. så det där med att vara klara vid 3 som vi trodde, det kunde vi ju slänga ner i dasset. btw, innan vi hoppade så fick vi skriva på en massa papper, och på varje sida som vi skrev under så stod det "I MAY BE SERIOUSLY INJURED OR KILLED" så det kändes ju lite sådär halvbra... men whata heck. vi skrev så pennan glödde! dock fanns det ju i tankarna att jag inte ens skulle hinna bli 20, alltså aldrig kunnagå in på s1 lagligt eller gå på systemet. det är ju nått man måste göra innan man dör väl?

efter 1 acai-bowl och 2h senare så var det iaf vår tur! och första omgången var det jag,Hanna,Alex och Sara som skulle hoppa! ganska nervösa brudar.. vi stod och drog nervös-skämt för varandra som vi tyckte var jättekul!! det var humor på sån nivå att man mådde illa för det var så dåliga skämt typ!
Vi fick på oss våra hopp-selar och packade ihop oss i trucken som tog oss till planet! FETT LITET PLAN VARE!!och allt som fanns var två bänkar som vi parkerade oss på. Och sen bar det av upp på 3000 meters höjd.

asså utsikten från flygplanet var fullkomligt obeskrivlig. shit vad cooolt det var! och jag tror ta mig tusan det var feta fiskmåsar som flög omkring i magen på mig för fjärillar är en allt för lindrig beskrivning! 
och värre blev det när det var dags att öppna dörren till planet! shirre pomfrille!  den första att hoppa var alex, sen sara. och jag ver efter sara och det sistajagsåg av henne var hennes ben som sög ut ur luften när de voltade baklänges ut ur planet. GREAT tänkte jag. sen vare min tur, jag fick äran att hoppa framlänges. så ja hann titta ner bra länge innan vi kastade oss ut.

sjuk känsla, det är allt jag kan säga typ. har inte den blekaste om hur många volter vi gjorde, om vi gjorde några?
känslan när mantittade ner på sina fötter som dinglade 1000 meter ovanför mark går inte att beskriva. ni får pröva på det själva gott folk!

när klockan var 18.07 hade viprecis kommit ut från Skydiving stället, och vi hade bord bokat klockan 7 inne i Honolulu, på  Cheseecake. Dessutom skulle vi möta massa annat folk där så det var inte bara oss det handlade om. Om vi skulle tagit bussen, så skulle vi inte varit inne i honolulu fören klockan 9.
så som lösning på detta mutade vi Skydiving-föraren att köra oss hela vägentill Honolulu istället för att släppa av oss där han hämtade upp oss. OCH DET GICK VÄGEN! klockan 19.05 entrade vi Cheesecake factory och åt den godaste middagen ever med de finaste sällskapet man kan tänka sig!

(dock kan jag tillägga att jag fick sitta och äta i leggings, en kort,randig tshirt och springskor, sexigt värre)






fallskärm

jaha gott folk. idag är det dagen med stort D. vi ska hoppa fallskärm, vi får se hur det går med det. det är nog bra tur att jag inte kommer hoppa själv! hoppas de har potta på planet, för jag kommer kissa på mig!! that's for sure.
en annan bra grej är nog att jag ska till kyrkan strax, då kan jag be lite för att fallskärmen inte har några hål.

igår var jag,jullebulle,hanna,carl & anna över på East-side! såååå vackert vare!! vi var till en liten natinalpark kan man säg,a där man fick snorkla. breath-taking var utsikten alltså, det var som att knalla rakt in i ett vykort även här! ni får se bilder imorgon! vi snorklade som sagt, och jag snorklade asnära en sköldpadda!! så jag är fettnöjd.

senare idag så ska vi in till cheesecake-factory i waikiki för att käka. jag fyller ju för fasiken år imorgon..(!) galet. så då ska vi tjocka oss med lite cheesecake i min ära kan man säga! sååå gött skare bli!

men vi höres när jag hoppat klart. peace !


jag älskar er!




TACK FÖR ER FÖDELSEDAGSHÄLSNING!hoppas ni  har det jättebra på Pherenthian! Om ni är på PETANI BEACH måste ni hälsa från mig! fortsätt njut av semestern nu! hoppas allt har varit toppen hittills:) jag ska krama om andreas riktigt ordentligt! I promise :)
ta hand om er!!!

FREDag

vaknade upp, kände ett par rediga armar om mig. tog förgivet att det var Hanna, så frågade vart min andra patner var(syftandes på Julia), för det var tomt på ena sidan av mig. och den, som jag antog var Hanna, förklarade vart "Julia" var och vi hade iaf en 2 min lång konversation. jag sneglar bakåt ochblir FETT FÖRVÅNAD när jag ser att det faktiskt är Julia som ligger och klänger sig fast på mig! HAHAHA, snacka om att vara döv på morgon, jag hörde ingen skillnad mellan dem! herregud, vilken filur som helst skulle ju kunna krypa ner om jag inte ens märker nått även om jag pratar med dem...

iaf, vi hade teaching, och den verkade oändlig idag, bara för att jag skulle få ÄTA på lunchen!!! herre min skapare, flingor,russin och frön har nogaldrig smakat så gött!! och jag kunde, som befarat, inte hejda mig utan det fick bli en macka med svensk kaviar & paprika också! hujeda mig va gött det satt!!

nu ligger jag och chillar lite bara. alla har åkt någonstans och jag palla inte. kalla mig tråkig, men jag har chill-mode on just nu. Ikväll visas det snowboard-movie som några kristna världsåkare har spelat in, så det blir häng i baren. det ser vi framemot. (hoppas de har nått att äta...)

emma dehlbom: VI SAKNAR DIG OCKSÅ SÖTAN!! ni verkar inte ha det helt fel där borta i thailand;) jag och kia längtar så mkt!! du får jättegärna skriva och tipsa om saker :D ta hand om er! <3<3<3

PÖSSSS





you should never say never,

har precis varit på sötaste tepartyt ever!! Erica ska lämna oss.. på söndag. och hon hade ett alice-i-underlandet inspirerat teparty för oss ikväll!! hur mysigt som helst och hon hade bakat HUUUR MYCKET SOM HELST!! MEN jag FASTAR!! ah ni hörde rätt. jag har inte ätit mat sen i söndagskväll. jag har endast druckit! och alla ni som känner mig, vet att jag älskar mat. sä det kurrar ganska gött i kistan nu!

att jag fastat såhär länge har jag valt helt själv! så det är inget som Stn kräver att vi gör. ville bara förtydliga det.

Jag ska ta min första "matbit" imorgon víd lunch, och min lunch kommer nog vara i form av ett äpple... man ska tydligen inte proppa i sig så mycket direkt efter fastan, men det vette sjutton om jag kan hålla det alltså. det finns så mycket gott man kan stoppa i magen! men jag vill inte bli osams med magen heller, så jag står inför ett litet dilemma...

har inte sovit i min egen säng här på stn på 2-3 nätter nu. jag julia och hanna exprimenterar hur många vi kan sova i en säng. vi är uppe i tre pers nu, och det börjar bli tveksamt om det får plats en till.. en liten tomte skulle det vara i så fall...

men nu ropar strax sängen. eller om det är hanna&julia som ropar.. så natti natti!

Familjen: ni är bäst<3




weekend

SÅ bra helg! den har varit awesome på alla sätt och vis.

I fredags så åkte jag,emma och kia in till waikiki/honolulu efter att vi slutat. vihade bestämt att vi tre, bara vi tre, skulle ut och äta och bara ha en mysig kväll för oss själva. och den blev magisk! vi gick längs stranden bort till waikiki-beach och det var som om vi vandrade rakt in i ett vykort eller en rese-katalog för paradisresor. DET VAR SÅ OVERKLIGT VACKERT. solnedgången var slående och stämningen runt omkring oss var så harmonisk(låter som en riktig tant när jag säger det, men så var det).
Vi fixade ett bord inne på Cheesecake Factory och maten var gudomlig!för att inte tala om efterrätten. det var verkligen Vår kväll den kvällen och jag tackar Gud för mina fina flickor! jag är ingenting utan er!

På lördag morgon var det uppstigning klockan 6, fick skulle nämligen iväg och käka frulle på Hilton Hotellet.(!) över 200 spänn fick vi betala, men jag säger då det, det var värt varenda öre!!!! asså deras bufé-frukost var breath-taking typ. Min mage har nog aldrig blivit så bortskämd och mina smaklökar var som i himlen! I 2h satt vi och käkade, och efter de två timmarna parkerade vi oss själva nere på stranden och bara feting jäste. jag kunde typ inte röra mig för jag var så mätt, och det var en upplevelse det också kan jag säga.
Det fortsatte med Surfers Church på kvällen, suupermys. och efter surfers church så drog jag och kia på lite upptäcksfärd med MIN SVENSKA GODISPÅSE!!OMG vad gött det var kan jag säga!! så även det var ett fin fint avslut på den kvällen!

idag,  inte alls lika rolig dag. det är så sjukt mycket i mitt lilla lilla huvud just nu, det skulle inte förvåna mig om kepsen inte passar på mitt huvud nu för det är så stort.. känner mig som en fet ballong-skalle.
Plus att jag har Bible-study imorgon och prayer på tisdag... det kommer bli så sjuukt dåligt känns det som. ingen fantasi eller kreativitet över huvudtaget idag. så vi får se hur det går, Only God knows I guess..

MAMMA&PAPPA&ELIN: tusen tack för ert paket!!det var väl behövligt kan jag säga!har aldrig njutit så mycket av kaviar och svenskt godis!och lukta gott kan jag göra i fortsättningen också tack vare deon! tack så sjukt mycket! ni är bäst! älskar er och saknar er så in i norden!<3















just keep swiming

tsunamin slog tydligen till här på hawaii i natt.men jag sov som ett litet  barn och har inte hört nått mer än det. så skriver en uppdatering senare!

igår när jag gick och la mig så tjöt tsunami-sirenerna som sagt, och det kändes som om jag var med i andra världskriget typ! låg i min övervåningssäng i nått läger, hör larmet och väntar på bombplanet! ganska konstig känsla.. men den känslan höll i sig i 5 min sen somnade jag..

dagens fundering är jsut nu, ska jag utrusta mig med flytväst,armkuddar,simfötter och snorkel idag? det vore ju ganska hilarious om jag skulle vanka om kring i det! eller så förvarar jag allt under min kudde, precis om alla hjältar i filmer förvarar sina svärd eller pistoler under kudden.. sen borde jag öva på att sätta på mig allt under tidspress. kan bli dagens projekt!

nuharj ag pecis syndat btw. jag är på datorn när jag egentligen ska ha min Qt.. förlåt Gud!jag ska leta efter dig nästa gång!Lovar! btw så har vi bible-teaching med en ascool snubbe idag. han brukar ha med sig iPods och pengar som han delar ut.(!) ska bli intressant och se vad han säger idag.

alla där hemma, min familj och mormor&morfar och farmor&farfar, jag är mår bra, så oroa er inte!! puss&kram på er! älskar er!




emma,me,linda,mikaela&hanna <3

Tsunami

Ah som sagt, det är tsunami-varning på hawaii här just nu. men vi bor på den högsta punkten så den kommer förmodligen inte påverka oss det minsta. så alla som är oroliga, var inte det. men det var lite olustigt att höra varningssirenera för tsunami signalera ikväll.

just nu sitter vi och tittar på sagan om de två tornen. och jag har haft en jättemysig och behövlig tjej-kväll med mina två underbara flickor, Hanna & Julia, tack gode gud eller vem det nu är som har givit mig dessa två flickor här! Vi käkade Sushi och glass. sen köpte jag mig ett nytt skrivblock, med JUSTIN BIEBER på!!ett rosa!

föresten, så var vi på Pearl Harbor i söndags, det var ganska asmäktigt att vara där faktiskt! och pappa, du hade älskat det verkligen!! jag önskar verkligen att du hade varit med i söndags!

Elisabeth, tack att du kommentera!! hoppsa ni haft en superresa hittills! och jag hoppas inte ni är brunare än mig;) hälsa mia&pär och barnen! saknar er allihop! men snart får jag träffa andreas iaf!!

Mamma&Pappa: jag saknar er så in i norden och tack för att ni kommenterar min blogg så ofta!!jag blir lika glad varje gång! ni är bäst! <3







molokai pics


var påväg till vattenfallet,


supergänget påväg!

vattenfallet!!!!!





vulkanutbrott?

Pappa ringer mig halv 1 på natten, Hawaii-tid och frågar om jag är okej för det har varit vulkanutbrott i Hawaii. Jag fattade inte så mycket, men nej, ingen lava eller askmoln vad jag har märkt av iaf. det har varit varmt, men inte så varmt... Men pappa, det var skönt att höra din röst och tack att du ringde!!

som jag nämde i förra inllägget så har jag börjat ge upp idén med att jag ska försöka återberätta alla dagar var för sig från Molokai. det kommer jag inte hinna så tänkte bara göra en snabb resumé av hela Molokai vistelsen:

-DEN VAR SJUKT AWESOME. PÅ ALLA TÄNKBARA SÄTT. MÄNNISKORNA,ÖN,LIVET. ALLT
-valentines day, den var så sjuuukt mysig! Andrew gjorde den godaste maten någoonsin för oss!Nyfångad, friterad,fisk. Nyfångad,grillad bläckfisk. En stor pasta-grej med big-shrimps och annat gött. OCH DET GODASTE KÖTTET JAG NÅGONSIN SMAKAT! typ nån hjort som hann hade jagat, och gjorde iordning för oss sen. totally amazing
-sen såg vi huur mkt valar som helst typ. vi kunde se dem när vi satt och åt frukost lissom. inte alla dar det händer hemma i sverige,måste ju medges.
-OCH DET SJUKT VACKRA VATTENFALLET. galet. och vägen dit var som att vandra omkring i serien Lost eller Jurassic Park (visste eni föresten att båda två är inspelade på Hawaii?)så jag väntade bara på att en fet T-rex skulle braka ner mellan träden och käka upp Andrew typ.
-sen hade vi hand om Freedom Skate Contest. Så vi hade med andra ord en skate-tävling på molokai som vem som helst fick delta i. SUPERCOOLT.och det var så grymt härligt att se alla småttingar åka omkring på sina brädor och göra sjukt snygga tricks i ramperna.
-Vi fick åka till en farm!(!!!) och där fick vi rida och titta på alla djur de hade! alltså det var typ bland det abbsolut bästa på hela molokai trippen! för det första hade damen och farbrorn min  DRÖM-TRÄDGÅRD!de odlade egna mangos, avokados och mandariner! mandrinerna var gudomliga! Sen hade de massor med hundar som det tagit hand om. DE VAR SÅ SÖÖTA!I TOTALLY FELL IN LOVE, med en liten pitbull flicka! hon var så söt! ville ta hem henne till casper! vi mös hela tiden och jag grina när vi åkte därifrån... buuuhu

har säkert missat TUSEN saker som vi gjorde, men det får jag väl slänga in i nått annat inlägg i så fall.
Nu kan jag bara ösa på med bilder från Molokai, och ni fattar förmodligen vad som är vad. SWEEt!



bläckfisken vi käkade


data är skit ibland.

faktiskt så är data skit ibland. så sjukt tråkigt och jobbigt har det känts det senaste kvällarna. jag harhaft så mycket annat kulför mig såjagber om ursäkt för det...

jag ger upp idén med att försöka skriva dagarna var för sig det vi gjorde på molokai, jag hamnar efter i  det andra som händer just nu såå mkt.
jag måste berätta om förra onsdagen, då tandem--surfade jag med Hanna och det var nog det coolaste och roligaste jaggjort! alltså det var så grymt och vi var lika imponerade som alla andra att vi var så duktiga!det var under dawnpatrolen och det var helt ggalet var magisk den känslan var!

på onsdagskvällen hade vi också vår "molokai-team1-reunion". allt var hemligt vi visste ingenting om någonting.
så vi åker alllihopa i vår mini-bus, på väg mot honolulu visar det sig efter en stund. sen åker vi in i ett riktigt lyx-område. alla har automatiska grindportar med 2m höga murar typ. så vi åker omkring inne i området och parker plötsligt vid en trottoar utanför ett asbiggt hus! där säger våra ledare att vi nuska byta om till de badkläder vi hade med oss. så vi får byta om mitt på gatan, bakom vår buss.
sen säger de åt oss att vi inte kan ta med någonting dit vi ska. typ inte ens handduk! så hela gänget, traskar ner på gatan mellan lyxvillorna endas iklädda bikini och badshorts, och klockan 8 på kvällen typ.

vi kommer ner på stranden, och där säger vår ledare nått i stil med"okey guys, it's really important that you're quiet duringthe whole walk, 'cause this is illegal."(!) så vi smyger längs de höga murarna som vetter ut mot havet och vi måste stanna upp,ducka, springa för att undvika strålkastarna som är lyser upp vissa av gårdarna och murarna vi passerade. det jänddes verkligen som om jag var med i Mission Impossible typ!

vi kanske smög runt i 5-10 min, och när vi kommer fram så befinner vi oss i en jättegammal,övergiven hamn! det var som en egen liten saltvatten pool och vi hoppade från stenmurarna ner i vattnet och kvällen var bara såååå magisk! I Hawaii, en varm onsdag-kväll,i en egen övergiven hamn,hoppandes från klippor ner i det gudomligt sköna vattnet!¨det var fantastiskt.

men vår underbara kväll slutade inte där, utan vi avslutade kvällen med 5-stjärnig restaurant på Hilton's. Stn stod får måltiden och den obeskrivligt god! tabbade dock mig den här gången, min matinstinkt brukar inte svika mig, men man kan inte ha tur jämt, och det var sjukt gott iaf.!pannkakorna som de andra beställde, de var lika stora som dass-lock, ocj då överdriver jag inte alls!!
den dagen var nog top 4 bästa dagar ever!

så nu vet ni lite av det,ska försöka skriva två inlägg imorgon...pussilössi









ännu en dag,

dålig update igen, men den här gången har det inte varit pga allt bra som händer här. det finns dagar då man ifrågasätter allt och tycker att världen är orättvis. man känner sig liten och långt hemifrån. men min vän, vi försöker be så gott vi kan att du snart ska se att det var det bästa och att du där med ska få frid i ditt hjärta.

tror inte jag pallar snacka om molokai just nu, jag tar det en annan dag!

Mamma, jag älskar att du gör ett så bra jobb med att kommentera på min blogg! blir så himla glad! jag saknar er så mycket! bestäm med elin någon dag vi alla kan prata på msn! ni är bäääst!

Matilda Sundström, jag saknar dig så fruktansvärt mycket.! du är den bästa<3




RSS 2.0