Malaysia

selmat datang, to my blogg!

välkommen, till min blogg! och min nya uppdatering.

har inte haft så mycket tid till att uppdatera min blogg sen vi kom till Kuala Lumpur. det har varit ganska hektisk shopping på schemat. och då menar jag hektisk verkligen. jisses, våra fötter har värkt och igår gjorde min fiende migränen ett besök också! efter för mycket rännande och för lite vatten så var det en kväll hängandes över toalettstolen som bjöds. plus att det kändes som om någon skruvat fast mitt huvud i ett skruvstäd. och inte varit nådig i sitt skruvande, för rackarns vad ont det gjorde! men idag vaknade jag däremot upp något piggare, och de första på dagsschemat var en fin fin frulle!

idag skulle vi även posta hem "lite" saker. så vi har åkte Kuala Lumpur runt och letat efter billigaste stället att skicka ifrån. och nääe, så billigt blev det inte. men min rygg tackar för det, och jag tror att en ny rygg hade kostat mer än vad det kostade att skicka hem lasset. så det tackar vi för!

I kuala lumpur har vi som sagt shoppat, shoppat lite grann, sen var vi ut och shoppa en sväng. ta det lugnt mamma&pappa, så mycket blev det inte!sen har vi hängt med Andreas&Johan innan de drog vidare till Dubai. Vi 4a drog bland annat på bio, vi såg Just Go With It,. Himla rolig film, den bör ses om ni inte sett den!


Vi har även flyttat in på Swiss-Garden.  Vi levde iaf som "riktiga" backpackers i 2 nätter i Chinatown. men sen ville Kia kunna gå på toaletten utan ångest, och jag ville ha Disney-Channel så då tog vi vårt pickopack till Swiss-garden. Dock fick vi ta en vilopaus från Chinatown till Swiss, vilket är knappt 1km, för att våra ryggsäckar vägde så mycket... riktiga elit-soldater av oss!


Just nu sitter Kia och avnjuter sin cappuccino och jag sitter och plågar i mig min mocha-frappeccino..tacka vet jag starbacks! det bär av till Langkawi ikväll med nattbuss. så vi hörs sen! ajöss!

'
hade varit på IKEA och inhandlat lite efterlängtat knäckebröd,kaviar och fullkorns-skorpor


i vårt rum fanns en säng.


FRUKOST IDAG!


vi hade lite att posta idag..


tejp...

kan de bygga bergochdalbana i Kupolen också eller???

Vi just nu..förlåt kia, men vi Båda lär steka på lite nu.. det syns lissom inte att vi varit utomlands i 4 mån...

näe, bilder från Kuta kommer här


chillin, de4a flicksen!




Bilder från Bali(Kuta,Gili)

det har inte varit någon vidare uppdatering, men det har varit fullt upp med såmycket annat kul så dator har inte varit prio ett. Men just nu så befinner vi oss i Kuala Lumpur, och vi har internet på rummet, thhjjioo!
Men en sak som är lite tråkig är att vi nu har åkt ifrånvåra andra flickor:( så nu känns det lite ensamt... men det fixä vi!

Vi bor i ett rum, med endast en dubbelsäng och ett fönster. och en Ac som för tillfället repareras!vi delar dusch och toalett med resten av gästerna. Intressant. Hade tänkt försöka slänga in lite bilder från Gili och Kuta!Bilder från KL kommer nog senare idag.och vi hade tänkt att kanske försöka ta oss till Ikea idag!! Mohaha!!



Gili




Gili

Gili, beach

Födelsedagsfrukosten! jösses så gött!!

snorkling!

Movie-night!

Chillaxin på Gili


ful mooon

tonight it's fullmoon my dear friends.

och jag och kia har kikat pa en movie i de sma movie-husen som finns here. och vi saw The Black Swan. hel mysko film, men det var mys i vilket fall. tomorrow drar vi till Kuta igen, en dag tidigare an beraknat. vi ska mota upp LOVISA HAAG. askul!! och vi ska be for att vi inte far nagra bedbugs i Kuta...

en battre update med pics kommer nar vi ar tillbaka pa Kuta.

see yaa!

Gili

just nu befinner vi oss pa Gili Island, himla fint och trevligt stalle tycker jag!!goit vader,helt okej voende. forutom att alla som jobbar pa vart hotell ar typ hoga 24/7, men det gar bra anda! det fixar ju bra frulle iaf(Y) och trevliga arom ocksa! fett drygt at inteh amin dator sa det finns inte de 3 sista bokstaverna i alfabetet. om det inte marks?

Imorgon flyttar vi dock till ett annat hotell dar vi har forhoppningar pa en grym bufe-frukost. sa vi haller tummarna for det. snart ska vi dra och keka lite sushi, det klappar v ossd pa magen for! yummi!! sen far v se vad kvallen har att bjuada pa!

see ya later guys!

rain rain go away,

ah asså nu börjar vi bli lite lacka på det här rackarns regnet som är överallt.. Vi blev blessade med lite sol idag iaf, fram till 3 sisådär. så lite hann man steka. och det är nog det enda vi gjort idag, legat vid poolen och läst böcker. det har varit svingött! såmkt lugnare här än nere på Kuta. Igårkväll varviut och käka, införskaffade två kortlekar och avslutade kvällen med lite Hjalmar,honungsrostade jordnötter och lite bruno mars på det! För fin kväll!

Idag har vi föresten fått lite kläder tvättade, det är ju alltid skönt att ta på sig lite rena underkläder... Och nu snart ska vi ut på matjakt misstänker jag. En sak som vi har upptäckt här, är att när det står sallad i menyn, typ "Avocado&Chicken-sallad", då är det ta mig sjutton ingenting, ,absolut ingenting annat än bara just  avocado, kyckling och sallad. de kanväl bjuda till lite med gurka elller tomat iaf? eller en dressing kanske vore på sin plats? det är nått vi har upptäckt iaf.

see ya, magen kallar.




Ubud

landade i Ubud idag. vi bor sååå mkt finare än vad vi gjorde på Kuta. tackar för det!

jag och  kia delade säng i natt, vi behövde båda lite närhet och vi misstänkte att Kias säng var bebodd av vägglöss eller nått liknande. så jag ställde väl upp makade lite på fläsket så kia kunde krypa ner i min otroligt primitiva säng. och fy helskotta vad kallt det var i natt!! vår AC stod på 27 grader men det var då som att sova i en frys och det var imma på rutorna när vi vaknade i morse! så det var inte mycket till sömn denna natt kan jag säga. vända på sig varje kvart så olika delar av kroppen fick vända sig och värma sig mot madrassen. jag hade då blivit en fin omelett!

imorgon tänkte vi ta en promenix genom monkey-forest. då gäller inga fickor med grejer i, inga solglasögon eller annat dylikt som hängerlöst! så vi får hoppas att Kia tar Bh på sig imorgon...

vi ses!

btw, funkar typ inte att  ladda upp bilder, så sjuuukt tråkig blogg nu.

last night at Kuta

detta blir vår sista natt på Kuta, iaf för några dagar...vi tänkte att vi skulle checka hur Ubud såg ut. tare lite lugnt, läsa en bok eller två...men vi blir nog inte där så himlans länge, utan vi beger oss nog till ett av våra huvudmålmed Bali vistelsen, Gili. har hört från många håll att det ska vara grymt! så vi får se vad Gili har att bjussa på!

Idag blire bara en chill-kväll, ska nog försöka komma iväg till Ubud i ganska skupplig tid. så vi får ta och krypa till kojs ganska tidigt denna kväll! kan ju inte påstå att de andra kvällarna har varit särskilt tidiga... vi ska ockå hem till vårt rum och undersöka om vi faktiskt råkat utt för vägglöss...Kia har för tillfället lite väl mycket röda prickar på kroppen, så vi befarar att lössen har tagit oss!! men de ska väck på nån vänster om det står som ett faktum! Hujeda mig för vägglöss och annat parasit-skit som kryper&krälar omkring på denna jord!!Vik hädan med er!

jag saknar er alla där hemma och ni andra som är ute i världen någonstans!


Bali bali bali

ursäkta för en otroligt dålig uppdatering av bloggen. men vi lever inte som prinsessor längre...här äre starbucks internet som gäller!

vi landade uppenbarligen på Bali istället för Thai. för det skulle tydligen vara bättre väder här... mh tjena! vi har haft sol idag & igår iaf. fast nu öser det ner igen iofs.. på tal om ös, det är bra med ös på detta ställe! jösses amalia, vilken omställning. men vi mår bra ändå tycker jag!

Vihar varit skitdåliga med kameran, så no pictures yet... men det blir ändring på det. lovar! Vi bor på New Arena, på Kuta, helt okej ställe men absolut inte det bästa jag bott på i mina dagar..
Mkt sköna människor har vi träffat på under vår vistelse här, och det är mycket sköna människor hemma som vi saknar också...

det får räcka med den updaten så länge! det är lite så vi jobbar nu!

peace out.


händelserik dag i bkk

en hektisk dag må jag säga! vi intog paragonshoppingcenter med dunder å brak. å det slutade fint, men några kronor fattigare... attans!
vi kom överens om att vi skulle skippa bio,för det skulle bliallt för stressigt. så vi skulle bara köra på robot-restaurangen. det började med att chauffören körde typ 10 mil fel, han sa att han visste vart vi skullle, men det gjorde han ju uppenbarligen inte... så vi fick hoppa in i hans polares taxi, som för det första tog tok för mkt betalt(gick det uppför oss senare) sen hämtade han inte oss när vi ringde tillbaka. HIMLA MUPP!! MEN restaurangen var typ det coolaste ever! servitören var som sagt en robot, så han serverade oss med allt gött vi ville ha. sen fick vi grilla maten själva som vi ville ha den! Kia-grillkungen-wigg fixade det galant!!
just nu sitter vi och chillar i våra morgonrockar, vi har avnjutit en dessert från roomservice ikväll. bäst att passa på när vårt kommande boende varken har ac eller tv.. fast vem sjutton bryr sig i tv? iaf, vi ska chilla vidare.
börjar dregla bara jag tänker på frullen imorron!!!









jennie&kia + frukost= sant

seriöst, har jag tidigare nämnt nånting om att jag upplevt himlen på jorden vid något tillfälle? STRYK DET PÅSTÅENDET UR ERA HJÄRNOR, FÖR DEN DAGEN VAR IDAG! herrejösses,jesus kristus, gud i himlen, fader vår, det var en sagolik frukost du hade att bjussa på idag! asså den var mindblowing, enligt mig och kia!! massa gött har den här dagen att bjuda på kan jag säga, här närmast äre poolen som ska invigas.

vi åker till bali på torsdag btw, kändes som en bra idé! och där möter vi upp andreas & johan!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hoppas på bra väder och kanske lite surf!








såå gööit!


skybar

nää det blev ingen robot-mat idag, de hann stänga.. men vi fick ett bord imorgon istället!! så vi drog till ett annat ställe  och käkade, göit vare! men sen drog vi upp på skybaren som finns här på vårt hotell!! alltså cooolaste ever. utsikten var praktiskt taget slående! det var helt galet. vi tog en varsin strawberry daiquiri och njöt!

efter en sväng på taket så tog vi våra håriga rumpor och parkerade oss i vårt gigantiska badkar. och nu  sitter vi och chillar i badrockar och tofflor! och vi längtar så sjuuuuukt mkt till hotellfrukosten imorgon! den kommer sitta fint efter gymmet! den kommer nog bli legendarisk...









nattinatti

Bang kok

asså serri. hotellet vi bor på nu!! lyxigaste jag någonsin satt min fot i! feeeetaste rummet ever. vi bor på 25våningen, restaurangen ligger på taket, UTOMHUS. utsikt över hela stan. badrummet är magiskt. ikväll blire ett fint bad och skön morgonrock efter!
Jag och kia ska ut och käka och bli serverade av en robot.

Julie Nelson, u are always my Big-sis


thai baby

får visa tiden i thai med bilder istället. snabba puckar.

slutet på ett kapitel, början på ett nytt

asså serisöt, är det mänskligt att gråta så mkt? trodde jag skulle dö av uttorkning efter att ha sagt hejdå till alla. det var som en del av mig själv slets ut ur mig i torsdags morgon. för jag vet att vissa människor kanske jag aldrig kommer få se igen. och det, som jag sagt så många ggr förr, dödar mig.
och jag fick väärldens vackraste bok av Hanna också, som mina fina flickor Julia&Julie hade skrivit i också. åh!
Julie sov i min säng natten till torsdagen, och båda våra kuddar var dränkta av tårar den natten kan jag säga. Julie är storasystern jag aldrig haft eller hade, men nu  har jag en storasyster för livet. som dock bor på andra sidan av klotet. men jag kommer aldrig någonsin glömma henne, oavsett vart i världen vi befinner oss.

Julie&Malin tog mig och kia till flygplatsen, och innan det bjöd de oss på en hejdundrande god frukost! shirre pomfrille vad göit det var! vi tog en varsin aqai-bowl från jambajuice, och en outmeal-bulle från starbucks. gudars vad gött! sen tog det oss till flygplatsen. och där börjades tårkalaset igen. asså herregud, man skulle ju kunna börja anställa mig som vattenspridare!

flygresan var topklass iaf, gott om plats för både mage&ben, och egen tv med de nyaste filmerna på. så både jag och kia var nöjda små flickor den resan! plus att vi hade fått den bästa snack-baggen ever av Julie,Hanna&Malin! på varje snack-påse satt en note, med nått fint&askul som de hade skrivit! blev sjuukt mkt roligare att käka det! så tack våra älsklingar!

just nu sitter  vi på ett café i bangkok, vi körde på gymmet i morse oh ack så gött det var! nu ska vi gå och försöka få ordning på våra kaluffser vi har på huvudet! soo see yaa!





RSS 2.0