händelserik dag i bkk

en hektisk dag må jag säga! vi intog paragonshoppingcenter med dunder å brak. å det slutade fint, men några kronor fattigare... attans!
vi kom överens om att vi skulle skippa bio,för det skulle bliallt för stressigt. så vi skulle bara köra på robot-restaurangen. det började med att chauffören körde typ 10 mil fel, han sa att han visste vart vi skullle, men det gjorde han ju uppenbarligen inte... så vi fick hoppa in i hans polares taxi, som för det första tog tok för mkt betalt(gick det uppför oss senare) sen hämtade han inte oss när vi ringde tillbaka. HIMLA MUPP!! MEN restaurangen var typ det coolaste ever! servitören var som sagt en robot, så han serverade oss med allt gött vi ville ha. sen fick vi grilla maten själva som vi ville ha den! Kia-grillkungen-wigg fixade det galant!!
just nu sitter vi och chillar i våra morgonrockar, vi har avnjutit en dessert från roomservice ikväll. bäst att passa på när vårt kommande boende varken har ac eller tv.. fast vem sjutton bryr sig i tv? iaf, vi ska chilla vidare.
börjar dregla bara jag tänker på frullen imorron!!!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0