back on track

allright, då var man tillbaka till den så kallade "verkligheten" igen då. Tillbaka på Stn och till vardagen. Det känns gött på ett sätt men jag hade så gärna stannat kvar ett tag till på Molokai! alltså det var magiskt!! Landskapet var som taget ur Sagan om ringen på vissa ställen! det var huuuuur vackert som helst!
Molokai är verkligen som att "leva på landet", inga affärer egentligen, knappt någon trafik, everyone does the Shaka, allt är bara så simpelt! AND I LOVED IT!

Flygresan var också något utöver det vanliga, vi åkte ett leksaksplan för endast 8 passagerare och 1-2 piloter. INTE ENS JAG KUNDE STÅ UPPRÄTT  I PLANET!så litet var det! och flygresan tog typ 30 min och vi flög jättenära marken, sjuukt häftig upplevelse och känsla. vi såg valar nerför oss när vi flög, ganska mäktigt det med.

jag ska försöka berätta dag för dag i olika inlägg, fett mkt att läsa annars. vi kom till molokai på förmiddagen packade upp. vi bodde i en stor gymhall, och sov i övervåningssängar. fett! sen drog vi till stranden och surfade, men det var ett riktigt naaarly place vi var på! typ massa rocks och vågorna var stora. så min surfdag slutade med att jag nästan spolades upp  på klipporna och jag fick min surfbräda i tinningen. way to go jennie!.. supersweet bula fick jag! efter surfingen hade vi worship och lyssnade på Chris's testemony. supermys!

under natten och den kommande morgonen kom jag underfund med att jag aldrig mer ska klaga på tuppen vi har uttanför stn. för utanför vår gympasal låg nämligen nån slags tupp-farm, och de hönshjärnorna fattade inte att deras uppgift är att gala på MORGONEN och inte från KVÄLL till MORGON. då vare näre chicken-nuggets kan jag tala om!

forts. dag 2 kommer sen. Idag har vi iaf varit i Wainea(stavning?) och lärt barnen att simma. tro det eller ej, men jag tror nästan att jag har börjat gilla att hänga med barn. KORS I TAKET. so improvment for me!
Ikväll, eller ah, snarare i natt, så ska jag sitta uppe och be en timme...! från 1 på natten till 2 på natten. vi har typ "all-night-prayer". blir spännade och se vilket språk den bönestunden kommer sluta i.."dear gud, I ber to dig so we kan få more money so we kan köpa the stripclub and utveckla stn more.." yeeeeah!

see yaa!

taget från planet, sick!



TEAM ONE BABY!!!



suuuurfing




dinnner!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Välkommen tillbaka! Ni verkar ju haft det ganska så nice! Det har inte vi kan jag säga. I morse var det 26 grader kallt. Då ville man gärna krypa ner under täcket igen. Det var lika kallt förra helgen. Nu är alla skit trött på vinter och kyla! Postar paketet i morgon. Bättre sent än aldrig! Ta det lugnt på surfing brädan så det inte blir fler bulor! Skönt att ni är tillbaka! LOVE YOU !

2011-02-24 @ 21:11:03
Postat av: mormor

kul att höra ifrån dig igen önskar att vi hade det lika skönt här men idag är det i alla fall någon varmgrad. hörde fåglar som kvittrade i morse så vi är väl på väg åt rätt håll ha det jättebra kramar från mormor o morfar

2011-02-26 @ 09:16:48
Postat av: Farmor Fafar

Grattis Jennie på 20 årsdagen Vi har kommit hem från Indien en bra resa vi rekomenderar att åka dit snart åker du till Asien ha det bra här är det vår

2011-03-21 @ 18:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0