vuxenpoäng, kaaahtjing!!

nusååå!! har vi precis varit på vår första lägenhetsvisning någonsin i våra 20åriga liv! Känns stort. Men det märks ju att man inte är någon rutinerad lägenhetssökare... Vad sjutton frågar man? "jaha, funkar toaletten att spola med? finns det internet så man kan vara inne på facebook? kan man åka spark på vintern här??"... Förhoppningsvis fick vi reda på allt "viktigt" vi behöver veta. Vi ska även på en till visning nu på söndag (hör&häpna) så där med kommer vi öka på vår vuxenpoängg ytterligare!

Första arbetsveckan är avklarad. inte allt för slitsamt kan tyckas. Har för det mesta suttit och snackat med Norrlänningarna (som jag nu för övrigt hör i mitt huvud hela tiden) och städat. Det har varit en lugn vecka så det har typ inte funnits något att göra förutom att städa. Och chefen serverar oss Oboy´medan vi städar, klagar ikke!

Sitter nu hemma hos Martina&Amanda (som vi så snällt har fått varit inneboende hos nu i veckan) och dricker teh. Imorgon ska vi nog våga oss ut i Oslo city... Och vi ska förska få fatt i Kias skor så att vi kanske kan följa med ume,lule å pite imorgon för att testa på utelivet imorgon kväll. vi få la' se! Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0